Ringströms Begravningsbyrå

2006 startade Kenneth Ringström, Ringströms Begravningsbyrå i Västerås.
Nu arbetar även sonen, Olle Ringström, på byrån.

När vi träffas för en genomgång av ceremonin, kommer vi gärna hem till er om ni vill.
Annars har vi ett kontor på Nygårdsgatan 12 i Västerås, där vi kan träffas.
Det finns parkeringar utanför kontoret, plats nummer 8 samt 2 stycken gästparkeringar.

Vi gör även hembesök om ni bor utanför Västerås och kan också tänka oss att åka till närliggande städer om ni har det behovet. Det händer ibland att vi genomför begravningar i andra städer där den avlidne bott och de anhöriga finns i Västerås. Eller att de anhöriga vill ha hem den avlidne för ceremoni och jordfästning i sin stad.

Som begravningsbyrå har vi kontakt med många människor i olika branscher som behövs vid begravningar. Som florister, catering, musik och sång, borgerliga officianter, tillverkare av gravstenar etc.

Förutom begravningar kan vi hjälpa er med juridiska frågor. Då framförallt bouppteckning, arvskiften, testamenten, bodelning och övriga juridiska frågor avseende arvsrätt etc.

Arbetet på vår begravningsbyrå i Västerås innefattar många olika moment.
Ett moment är då kistor och stoft ska lyftas och transporteras. Etik och varsamhet kring hanteringen av stoftet är mycket viktigt. Det mest omfattande arbetet sker tillsammans med anhöriga på begravningsbyrån och i ceremonilokalen. Mötet kräver känsla och förståelse för människors reaktioner och situation. Det är ett nära samarbete fram till begravningsdagen och i många fall även efter, då bouppteckning och arvskifte följer. Vi har många kontakter med människor inom kyrkan, kyrkogårdsförvaltningen, bårhuset, lasarettet, ålderdomshem, servicehus, tidningar, florister, musiker och restauranger. På vår begravningsbyrå jobbar vi med juridik, bokföring, skapar annonser, gör egna trycksaker, skapar bilder åt våra kunder för dödsannonser samt kör bilar, tvättar och servar bilar, städar kontoret och finns alltid till hands på telefonen dygnet runt. Ett mycket flexibelt och stimulerande arbete som skapar många goda relationer.

Välkommen till den lilla byrån nära dig.